Home / Водещи / EUREPORTER: Каракачанов е получавал между 550 и 1500 евро за всеки македонец, получил български паспорт!

EUREPORTER: Каракачанов е получавал между 550 и 1500 евро за всеки македонец, получил български паспорт!

Изданието „EUREPORTER“ публикува на 06.01.2018 г. убийствен материал за Каракачанов и паспортната мафия!

В материала се изнася информация за корупцията по високите етажи на властта, която е покровителствала търговията с българско гражданство.

Изданието е интервюирало и българката Катя Матева, която е заявила, че се страхува за живота си, тъй като е изнесла информация за съучастничество на Красимир Каракачанов в търговията с българско гражданство.

Според изданието българската прокуратура разполага с данни, от които ставало ясно, че Красимир Каракачанов е получавал между 550 и 1500 евро за всеки македонец, получил български паспорт.

На въпрос към Матева получила ли е подкрепа от български политици при разобличаване на паспортната мафия, тя заявява, че такава подкрепа е получила единствено от евродепутата Николай Бареков.

Ето и линк към целия материал на изданието:

https://www.eureporter.co/politics/2019/01/06/bulgaria-whistleblower-reveals-corruption-in-the-sale-of-passports-goes-to-the-top/ fbclid=IwAR2j7FOTq5_4mWl3tQ7KF8D50iEff2WyJfoY7yuEwLoHmxFatjwMFIiewQQ

***
Източник: www.bnews.bg

Check Also

Защо нямаме простак на годината? Ощетяваме толкова много българи

Малко преди Коледа в студиото на Дарик радио, където си говорихме за списание “Космос”, на …