Home / Крими / ТОЗИ МЪЖ СЕ ИЗДИРВА! МВР ПОКАЗА МЪЖ, КОГОТО ИЗДИРВА ВЪВ ВРЪЗКА С УБИЙСТВОТО В „НАДЕЖДА“

ТОЗИ МЪЖ СЕ ИЗДИРВА! МВР ПОКАЗА МЪЖ, КОГОТО ИЗДИРВА ВЪВ ВРЪЗКА С УБИЙСТВОТО В „НАДЕЖДА“

Бившият приятел на убитото момиче е охранител и притежава оръжие

МВР разпространи снимка на приятеля на младата жена, която бе застреляна по-рано тази вечер в ж.к. „Надежда”. Засега от полицията са категорични, че той още не е разглеждан като извършител на убийството, а го издирват за разпит. Ясно е, че той е избягал от местопрестъплението с автомобил.

„Във връзка с изясняването на обстоятелствата около тежко криминално престъпление, Столичната полиция издирва мъжа от снимката. Той се придвижва с автомобил „Фолксваген Голф“, сив металик, с регистрационен номер СВ 46 99 АХ. Вероятно с него пътува малко дете. Молим гражданите, които ги забележат, да подадат сигнал на тел. 112 или в най-близкото поделение на МВР. Анонимността им е гарантирана”, обявиха от МВР.

„Издирваме бившия ѝ приятел, с когото са живеели на семейни начала. Не може да твърдим, че той е извършителят. Липсва и детето им, момиченце, което е на 1 годинка”, обясни шефът на СДВР Ивайло Иванов.

Той обясни, че мъжът е на 26 години. Работи в охранителна фирма и има законно притежаван пистолет. Не е криминално проявен./Канал 3

 

Check Also

Kато обикновен гражданин, искам да се образува дело срещу всички, спечелили обществени поръчки при ГЕРБ

Сега пък аз, като обикновен гражданин, искам да се образува дело срещу всички, спечелили обществени …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *