Home / Крими / ТОЗИ МЪЖ СЕ ИЗДИРВА! МВР ПОКАЗА МЪЖ, КОГОТО ИЗДИРВА ВЪВ ВРЪЗКА С УБИЙСТВОТО В „НАДЕЖДА“

ТОЗИ МЪЖ СЕ ИЗДИРВА! МВР ПОКАЗА МЪЖ, КОГОТО ИЗДИРВА ВЪВ ВРЪЗКА С УБИЙСТВОТО В „НАДЕЖДА“

Бившият приятел на убитото момиче е охранител и притежава оръжие

МВР разпространи снимка на приятеля на младата жена, която бе застреляна по-рано тази вечер в ж.к. „Надежда”. Засега от полицията са категорични, че той още не е разглеждан като извършител на убийството, а го издирват за разпит. Ясно е, че той е избягал от местопрестъплението с автомобил.

„Във връзка с изясняването на обстоятелствата около тежко криминално престъпление, Столичната полиция издирва мъжа от снимката. Той се придвижва с автомобил „Фолксваген Голф“, сив металик, с регистрационен номер СВ 46 99 АХ. Вероятно с него пътува малко дете. Молим гражданите, които ги забележат, да подадат сигнал на тел. 112 или в най-близкото поделение на МВР. Анонимността им е гарантирана”, обявиха от МВР.

„Издирваме бившия ѝ приятел, с когото са живеели на семейни начала. Не може да твърдим, че той е извършителят. Липсва и детето им, момиченце, което е на 1 годинка”, обясни шефът на СДВР Ивайло Иванов.

Той обясни, че мъжът е на 26 години. Работи в охранителна фирма и има законно притежаван пистолет. Не е криминално проявен./Канал 3

 

Check Also

Елена Йончева отговори на прокуратурата: Няма да ме сплашат!

Журналистката и депутат от „БСП за България“ Елена Йочева отговори на прокуратурата, която днес й …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.