Home / Фреш нюз / Съвременни решения за онлайн кредитиране от CreDirect

Съвременни решения за онлайн кредитиране от CreDirect

CreDirect е сред най-младите и бързо развиващи се марки на пазара за бързи онлайн кредити. С динамични темпове и иновативност, за по-малко от 2 години, брандът завоюва стабилни позиции сред силната конкуренция в бранша. Насочвайки своите усилия в оптимизиране на процесите за онлайн кредитиране, CreDirect бързо печели доверието на нови клиенти.

CreDirect e марка, която в процеса на разширяване на своята дейност фокусира усилията си в разработване на кредитни продукти, подходящи за разрешаването на най-различни финансови казуси. Осъзнавайки, че парите са необходим ресурс за всеки, брандът се стреми да съдейства за намирането на индивидуално решение за всяко финансово затруднение. Продуктите Кредит до заплата и Потребителски кредит са гъвкави и удобни, разработени изцяло в услуга на потребителите.

„Пари по всяко време“ е не само послание, но и израз на фирмената политика на CreDirect. В този слоган се обобщава стремежът на марката да бъде верен и леснодостъпен помощник в разрешаването на проблеми, чрез отпускане на заеми, изцяло онлайн. Основен приоритет на CreDirect е своевременно и дискретно да отговаря на потребностите на всички свои клиенти.

Брандът вече заявява своята амбиция да достигне челни позиции на пазара на небанковите финансови институции. Доказателство за това е и въвеждането на иновативен процес за кандидатстване за онлайн кредити. CreDirect е първата кредитна компания, която дава възможност за проследяване на целия процес по кандидатстване за кредит онлайн: от заявката на кредита до неговото одобрение.

В лицето на CreDirect всеки може да припознае своя доверен партньор в трудни финансови ситуации. Брандът осигурява компетентна консултация и лесен достъп до пари изцяло онлайн. Кандидатстването за заем от CreDirect става без да се налага посещение в офис, а единствено чрез интернет. Документите за онлайн кредит се попълват само за няколко минути, а краткият одобрителен период е гарантиран. Всичко това е възможно с разумно кредитиране от CreDirect, а удовлетворението на клиентите е най-големият стимул за израстване и усъвършенстване на марката.

Check Also

За или против Парижкото споразумение, което съдържа план за действие за ограничаване на глобалното затопляне далеч под 2°C ?

Целта на поредицата „За или Против решенията на ЕП“ е да запознае читателите с важните …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.