Home / Общество / Сготвиха Р.Р. алангле в „Есте“ – подложиха го на „янките“. Готвят се да изпържат Б.Б. в собствен сос с руските разведки

Сготвиха Р.Р. алангле в „Есте“ – подложиха го на „янките“. Готвят се да изпържат Б.Б. в собствен сос с руските разведки

Пунтажът-послание с протеста край президентството е прозрачен – „Бойко Борисов няма нищо общо, естествено. Разни недоволници бучат край президентството“.

Посланието на ГЕРБ е – „Радев, ние не сме се включили, налягай си парцалите за изборите, иначе ще те метнем!“. Цветанов – лошото ченге, Борисов – …

Договорките в задкулисието са потресаващо цинични – Вальо Златев „реже китки“ на Бойко Борисов и Корнелия Нинова. И никакви „спонтанно-партийни“ протести срещу ГЕРБ.

Оръжейни босове уговарят в същото време своя „Бойко“ – „Не скачай срещу Румен, остави го на американците, ще се разберат.“. Или ще го налазят от ЦРУ…

Междувременно в петък вечерта и.д. премиер, синдикалисти, олигарси и медийна звезда, близка до ГЕРБ-министър, сготвиха Р.Р. в „Есте“ – алангле.

В събота имаше друго меню за почти същите участници в рандевуто на „кукловодите“ – синдикалисти и олигарси гледат Цв.Цв. по телевидението.

Бойко Борисов отсъства – поканен е за петъчното вечерно рандеву, но отказва. Дори Кирил Домусчиев не може да го убеди да се включи.

Б.Б. е в друга компания – на „тайна вечеря“ с Резидента. Решават остър въпрос – как да отстранят от кампанията „фактора Радев“. Това е пласментът от службите…

Иначе всичко е повече от „оперативно“ – готвено покушение с гранатомети срещу брониран автомобил на виден оръжеен бос, финансирал Р.Р. през канал за дронове от Израел.

Пунтажът с протеста има и остро послание – „Радев, не се бутай в голямата игра, САЩ ще те смачкат с олигарсите и службите“.

В същото време рашките се таят и наливат ресурс в кампанията. Дипкорпусът и резидентурата са „на дюшеци“ – чакат само дали „Бойко“ ще изгони „разведки на Шефа“.

Защо ли Румен Радев не призове правителството „да се въздържи“ да гони „дипломати“ на Кремъл – рашките го активираха за Венецуела, защо не го правят сега?!

И половината посолство да изгони Борисов, все тази – рашките са проникнали в икономиката чрез собственост и олигарси, контролират контрабандата – оръжие и наркотици, отчисленията, държат видео-компромати.

Борисов може да се „ебава“ с Радев, може да го подлага на „тайни вечери“ с американците – ако изгони руски разведки под натиск на САЩ, ще го обявят за „национален предател“.

Не че е логично – за премиер на страна от НАТО да е „предател“, защото гони кремълски рашки, но нали са и „братушки“ – тролинг за „предателя и толкоз“.

Румен Радев го сготвиха алангле в „Есте“ – гонят негови „проксита“ в службите. В същото време се готвят да изпържат Бойко Борисов в собствен сос с руските разведки. Цугцванг.

bgsniper.com

Check Also

РЕНЕТА ИНДЖОВА: ПРЕЗИДЕНТЪТ Е НА ХОД! СИТУАЦИЯТА Е ПОДОБНА НА ТАЗИ НА ЕСЕНТА НА 1994 ГОДИНА!

В НС има една концесия, една симбиоза на тези, които искат да останат в парламента …