Home / Фреш нюз / Предпразнично: Стотици домакинства останаха без вода в Сливен

Предпразнично: Стотици домакинства останаха без вода в Сливен

Три сливенски квартала останаха без вода през целия ден поради извършване на авариен ремонт от „Водоснабдяване и Канализация – Сливен“.

Днес сутринта от водоснабдителното дружество уведомиха жителите на кв. „Българка, кв. „Ново село“ и кв. „Сини камъни“ в Сливен, че водоподаването ще бъде прекъснато до отстраняване на аварията, като се очакваше това да стане до 16:30 часа. Няколко часа по-късно обаче от ВиК съобщиха, че вода няма да има до 17:00 часа.

В 17:30 Репортерът на OFFNews поиска информация от диспечер на ВиК – Сливен кога стотиците засегнати домакинства в празничния ден могат да очакват да бъде преустановено водоснабдяването в техните квартали. От дружеството отговориха, че аварията е отстранена, а водата трябва да бъде пусната до 30 минути. 

Вече час по-късно хората в град Сливен продължават да стоят без вода, надявайки се, че няма да посрещнат новогодишната вечер некъпани.

Дали надеждите им ще се оправдаят не е ясно – от ВиК – Сливен спряха да отговорят на телефона. 

Check Also

За или против Парижкото споразумение, което съдържа план за действие за ограничаване на глобалното затопляне далеч под 2°C ?

Целта на поредицата „За или Против решенията на ЕП“ е да запознае читателите с важните …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.