Home / Фреш нюз / Няма да има вода на 5 места в София

Няма да има вода на 5 места в София

„Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в части от столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Подмяна на спирателен кран на ул. „Софийско поле“ в ж.к. „Дървеница“ налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на бл. 43, бл. 42А, бл. 45 и бл. 46. 

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Ивац войвода“ в ж.к. „Яворов“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на ул. „Момчил войвода“ от ул. „Ивац войвода“ до ул. „Цар Иван Асен II“. 

Заради подмяна на сградно водопроводно отклонение на бул. „Александър Стамболийски“ в центъра се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на бул. „Александър Стамболийски“ от бул. „Витоша“ до ул. „Княз Борис I“. 

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Роза“ в кв. „Горна баня“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 15:00 часа на живеещите в района на ул. „Роза“ от ул. „Каменица“ до ул. 646. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури водоноска на ул. „Роза“ №24.

Без вода от 09:00 до 15:00 часа ще бъдат на ул. „Подлозище“ в кв. „Горна баня“, причината е диагностика на уличен водопровод. 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството – http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС. 

Check Also

Вдигат паметник на Симеон Радев до Моста на влюбените

Паметник на автора на „Строители на съвременна България“ Симеон Радев ще се издигне до Моста …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *