Home / Водещи / Не мисля, че отговорът на убийството на журналистката от Русе …

Не мисля, че отговорът на убийството на журналистката от Русе …

 

 

 

 

 

Адвокат Марковски: Едва ли убийството на журналистката от Русе е свързано с работата й.

Не мисля, че отговорът на убийството на журналистката от Русе е свързан с разследването на журналистите на присвояването на документи – там се изгарят документи, не се убиват журналисти. Това коментира адвокат Марин Марковски в студиото на „Здравей България“ по Нова телевизия.

Марковски заяви, че извършителят е оставил ДНК, което е все едно да си остави личната си карта на местопрестъплението. В момента има ДНК банка на престъпници, извършили сексуални и друг тип престъпления, така че ако има съвпадение, полицията досега го е намерила.

Има технически средства, които позволяват да се намери веднага последния разговор от телефона на жертвата, това вече е известно на разследващите, допълни още адвокатът.

Има технически средства, които позволяват да се намери веднага последния. Това е предизвикателство към полицията, сега тя трябва да докаже професионализъм, знание, опит и трудолюбие. Трябва да се направят няколко задължителни неща – те вече са направени, но може и още – сериозно събиране на доказателства, да се разпитат всички около нея, кой има мотив, каза адвокатът и направи свой психологически профил на извършителя – бил примитивен звяр и за радост на полицията неопитен, тъй като е оставил ДНК. /24chasa.bg

Източник: dnesplus.b

Check Also

МАЙНАТА ВИ на изборите, на преференциите, на законите, на престъпната ви власт!

От десетилетия изборите са превърнати в едно огромно престъпление, което само легитимира властта на мафията. …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.