Home / Крими / Мега резил: Бойко привика посланици на демократични страни, за да „наредят“ на медиите си какво да пишат… ОСТАВКА НЕЗАБАВНО!!!

Мега резил: Бойко привика посланици на демократични страни, за да „наредят“ на медиите си какво да пишат… ОСТАВКА НЕЗАБАВНО!!!

Всички чужди посланици са извикани днес в 12 часа на разговор с премиера Бойко Борисов, главния прокурор Сотир Цацаров и вътрешния министър Младен Маринов, съобщава “Монитор”.

Разговорът ще се проведе в Министерския съвет.

Премиерът иска да запознае дипломатите с разследването на убийството на Виктория Маринова в Русе.

И да поиска да спре кампанията срещу България.

В последните дни няколко посолства, включително това на САЩ, излязоха с позиции срещу България заради убийството на журналистката Виктория.

По-рано днес премиерът изрази недоумението си от клеветническата кампания срещу страната ни.

“В рамките на три дни прочетох чудовищни неща за България и нито едно вярно. А сини и червени политици пускаха мейли до Брюксел и Щатите – мигар това не се случва в други държави или е някакъв изолиран случай?
Знаете как се крият извършителите, защото целта на един извършител не е да си оставя слюнките, за да може 100 процента да бъде закован. Вместо това европейски политици ни разсипаха от туитъри и аз ще си променя мнението – много внимателно съм ги чел всичките”, каза още Борисов.
Премиерът се закани да „имаме имаме сериозен разговор в ЕНП като отидем там“. „Но това е политиката“, заключи премиерът, като допълни, че още много неща може да каже, но те „ще минат добрия тон“.
Борисов каза още, че „няма такъв, който да не е даден на МВР и прокуратурата да го разследват“ и правителството не е заслужило „държавата така да бъде хулена, докато всички работеха на 1000 процента“.

Епицентър

Check Also

Заради „отравянето“ на Гебрев, спираме „Турски поток“… Гледайте новия цирк на ГЕРБ, за да угоди на Помпео…

Един български бизнесмен, с бизнес силно зависим от властта, след 4 години се сети, че …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.