Home / Крими / Мега резил: Бойко привика посланици на демократични страни, за да „наредят“ на медиите си какво да пишат… ОСТАВКА НЕЗАБАВНО!!!

Мега резил: Бойко привика посланици на демократични страни, за да „наредят“ на медиите си какво да пишат… ОСТАВКА НЕЗАБАВНО!!!

Всички чужди посланици са извикани днес в 12 часа на разговор с премиера Бойко Борисов, главния прокурор Сотир Цацаров и вътрешния министър Младен Маринов, съобщава “Монитор”.

Разговорът ще се проведе в Министерския съвет.

Премиерът иска да запознае дипломатите с разследването на убийството на Виктория Маринова в Русе.

И да поиска да спре кампанията срещу България.

В последните дни няколко посолства, включително това на САЩ, излязоха с позиции срещу България заради убийството на журналистката Виктория.

По-рано днес премиерът изрази недоумението си от клеветническата кампания срещу страната ни.

“В рамките на три дни прочетох чудовищни неща за България и нито едно вярно. А сини и червени политици пускаха мейли до Брюксел и Щатите – мигар това не се случва в други държави или е някакъв изолиран случай?
Знаете как се крият извършителите, защото целта на един извършител не е да си оставя слюнките, за да може 100 процента да бъде закован. Вместо това европейски политици ни разсипаха от туитъри и аз ще си променя мнението – много внимателно съм ги чел всичките”, каза още Борисов.
Премиерът се закани да „имаме имаме сериозен разговор в ЕНП като отидем там“. „Но това е политиката“, заключи премиерът, като допълни, че още много неща може да каже, но те „ще минат добрия тон“.
Борисов каза още, че „няма такъв, който да не е даден на МВР и прокуратурата да го разследват“ и правителството не е заслужило „държавата така да бъде хулена, докато всички работеха на 1000 процента“.

Епицентър

Check Also

ТРИМУФАЛНАТА ПОБЕДА НА ЦЪРВУЛИТЕ

          Един милиард лева в сметка на Баневи. Новината не ме …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *