Home / Фреш нюз / Майката на Северин поиска да го съдят в Германия, защото у нас щели да го убият

Майката на Северин поиска да го съдят в Германия, защото у нас щели да го убият

Майката на обвинения за убийството на телевизионната журналистка Виктория Маринова Северин Красимиров проговори пред Нова телевизия.

Надежда Красимирова признава, че младежът ѝ е разказала за убийството. Северин обяснил пред майка си, че бил пиян и надрусан, след като е бил на рожден ден. Тя иска синът ѝ да бъде съден в Германия и да лежи в техен затвор, защото смята, че в България ще го убият.

„Той призна, че го е направил на пияна глава, бил е надрусан. Каза ми, че не помни нищо. Започна да плаче пред мен. Той не е такъв човек”, казва Красимирова.

Според нея синът ѝ е с умствена изостаналост. Взимал е и хапчета, но тя спряла да му ги дава. Освен него, тя има още седем деца.

Все още не е ясно кога Северин ще бъде екстрадиран в България. Окръжен съд в Долна Саксония ще реши това в рамките на днешния ден. Максималният срок, за да се случи това е 40 дни. По всяка вероятност обаче ще отнеме по-малко време.

Check Also

За или против Парижкото споразумение, което съдържа план за действие за ограничаване на глобалното затопляне далеч под 2°C ?

Целта на поредицата „За или Против решенията на ЕП“ е да запознае читателите с важните …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.