Home / Водещи / Има няколко задържани за убийството на Виктория, но главният заподозрян – ром от Русе, е успял да избяга в Румъния

Има няколко задържани за убийството на Виктория, но главният заподозрян – ром от Русе, е успял да избяга в Румъния

За момента няма категорични доказателства, че съмнителният румънец с украински паспорт, който е бил задържан в Русе за убийството на журналистката, е извършил жестокото престъпление.

Мъжът се е разхождал безцелно из града от няколко дни. Това накарало полицията да го задържи за проверка. В момента с него се водят беседи с надеждата да си признае.

Пръскане против хлебарки

Медии съобщават, че отведеният за разпит в полицията е скитник от Украйна, който има румънски паспорт. Той водел битнически начин на живот и се намирал на територията на България.

От МВР засега не дават  официална информация за момента, дали това е заподозряният.    В момента той е в полицията в града. На място там е и вътрешният министър Младен Маринов, както и трима прокурори.

Говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова пътува към Русе и се очаква да бъде съобщено за заподозрян във връзка с жестокото убийство на 30-годишната Виктория Маринова, съобщава „Монитор“. Според неофициална информация има няколко задържани граждани.

Заподозреният в извършване на престъплението обаче е избягал зад граница през ГКПП „Дунав мост“ в Румъния, а оттам към вътрешността на Европа.

Става въпрос за мъж от ромски произход , който живеел в Русе. В дома му са намерени някои вещи на убитата, ИНФОРМИРА „Монитор“.

Има задържан за убийството на журналистката Виктория Маринова

blitz.bg

Check Also

МАЙНАТА ВИ на изборите, на преференциите, на законите, на престъпната ви власт!

От десетилетия изборите са превърнати в едно огромно престъпление, което само легитимира властта на мафията. …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.