Home / Под лупа / Борисов падна в менгемето на Mi-6 и CIA. Тръмп му праща депеша на „Сикрет сървис“ за пране на пари – „Ти си следващият“

Борисов падна в менгемето на Mi-6 и CIA. Тръмп му праща депеша на „Сикрет сървис“ за пране на пари – „Ти си следващият“

Борисов беше засечен да бяга по тъча за „Гебрев-Скрипал“ и посланикът на САЩ влезе в ролята на „софийски шериф“, а Цацаров отиграва US-топката и заради Пеевски.

„Венецуелската афера“ с пране на пари е предупреждение на „Сикрет сървис“, т.е. на Тръмп, че ако Б.Б. не изгони разведки на рашките, може и други сметки да отворят – депешата е: „Ти си следващият“.

В същото време Бойко Борисов продължава да бяга по тъча за случая „Гебрев-Скрипал“ с подкрепата на ген. Уесли Кларк, но ще сгреши, ако се опита да върти игрички с Mi-6 като със CIA.

Американците играят на „дълга писта“, англичаните на още по-дълга, но междувременно не пропускат да си отмъстят. Справка – от Сидни Рейли до Питър Райт.

Резидент на Mi-6 написа най-дългата справка за Бойко Борисов и СИК – премиерът знае защо полк. Роджър Фийлдинг, резидент на Mi-6 в София на прикритие военен аташе, направи това и защо Ема Хопкинс е поискала да я види преди „брифинга“ в понеделник.

Междувременно посланикът на САЩ Ерик Рубин по каубойски прецака пинизчийското рандеву за кризисен пиар на Б.Б. с посланичката на Великобритания.

След като Борисов срещна Хопкинс с шефа на ДАНС и главния прокурор, Рубин реши да събере двамата при премиера, пак добре, че не ги привика в амбасадата…

Посланикът на САЩ влезе в ролята на „софийски шериф“ БРУТАЛНО ПОКАЗНО – явно на американците никак, ама никак, не им харесва, че Борисов се ослушва и не гони разведки на Путин.

Не може да се отрече – главният прокурор Сотир Цацаров отиграва технично US-топката – и заради Пеевски.

И процедурата „Магнитски“ не е на дневен ред – за разлика от „Гебрев-Скрипал“ и депешата от „Сикрет сървис“ за Бойко Борисов.

bgsniper.com

Check Also

Два нюанса тъмносиньо по Бойко Борисов

Тази вечер станах свидетел от първо лице как на два пъти премиерът Борисов разсъждава по …