Home / Uncategorized / Би Би Си признаха за постановката на „Белите каски“ след „химическата атака“ в Сирия.

Би Би Си признаха за постановката на „Белите каски“ след „химическата атака“ в Сирия.

Продуцентът Би Би Си Сирия Риам Далати призна,че снимането на сцената в болницата след химическа атака в сирийския град Дума е организирана фалшива постановка.
А,каква истерична гьобелсова пропагандна кампания беше срещу Сирия и Русия!
Родната фабрика за фалшиви новини пак оглуша и ослепя.Нито една проамериканска и натовска медия не гъква за признанието.

„След шест месеца разследване, без съмнение, мога да потвърдя, че сцената, заснета в болницата в Дума, беше поставка. В болницата нямаше жертви“, пише продуцентът в микобога си в Twitter.
„Нападението е имало, зарин не е бил използван, но ние трябва да изчакаме заключенията на ОЗХО, за да потвърдим дали хлор е бил използван. Но всичко друго, свързано с атаката, е изфабрикувано, за да засили ефекта“,признава Далати.

По-рано Западът обвини Дамаск в химатаката в сирийския град Дума в Източен Гут и заплаши  с военни удари. Като доказателство за химическа атака, организацията „Бели каски“ използваше кадри, изобразяващи жители на Думата, включително деца, за които лекарите твърдят, че се опитват да спасят от токсичните вещества.

Руското външно министерство и  Генералният щаб на въоръжените сили на Руската федерация съобщаваха за провокации, които се подготвят от бойци в Източен Гут с повторно прилагане на химическо оръжие.

Не бяха толкова много смелите хора да застанат срещу англосаксонските лъжи и престъпления.
Лидерът на легендарната група Pink Floyd Роджър Уотърс по време на концерт в Барселона направи пауза и с остра кратка антивоенна реч осъди ударите на САЩ, Великобритания и Франция по Сирия. Музиантът обвини „Белите каски“ в пропаганда в полза на джихадисти и терористи и нарече фейкова химическата атака, която стана повод за бомбардировките срещу Сирия, предадоха осведомителните агенции. „Ако и по-нататък продължим да вярваме на пропагандата им, няма да ни остане нищо друго освед да припяваме на нашето правителство да хвърля бомби над Сирия. Това ще бъде колосална грешка. Ние сме длъжни да убедим нашето правителство да не се меси в конфликта и да не хвърля бомби“, заяви Уотърс.  Думите на музиканта предизвикаха одобрителни възгласи и аплодисменти в залата. Откъс от речта на Роджър Уотърс по-късно се появи и в YouTube.
Журналисти от американския телевизионен канал  One America News Network след визитата си в сирийския град Дума заявиха за липсват следи от употребата на химическо оръжие.
Журналистът Пирсън Шарп е посетил място, където уж е била извършена химическата атака. Той е успял да поговори с жителите на околностите на района, където, както се предполагало, е била извършена химическата атака.
Никой от тях не потвърдил инцидента.
«Никой от хората, с които говорих, не каза, че е видял или чул за каквато и да е химическа атака.
Според техните думи, в този ден в района всичко е било както преди, никой от тях не е видял нищо необичайно», каза Шарп.

На Тереза Мей и се наложи пред парламента да обяснява защо САЩ, Обединеното кралство и Франция нанесоха удари по Сирия без да дочакат резултатите от разследването на предполагаемата химическа атака.

В сирийския град Дума не е имало нито един свидетел на предполагаемата химическа атака. В болниците няма нито един пострадал от химическо оръжие, а на мястото на предполагаемата атака не са открити никакви следи от химически боеприпаси.
Така наречените оператори сами са показвали кадри с тяхното участие в клипчето.
Иннцидентът в Дума е „планирана провокация от спецслужбите на Великобритания, възможно с участието на съюзници от Вашингтон с цел заблуда на световната общност и оправдаване на агресията срещу Сирия“. Един от организаторите на тази операция са били прословутите „Бели каски“, от които тръгна версията за химическа атака в Дума.

Check Also

КЗК глоби МЕТРО с близо 15 млн. след жалба на Лидл

Близо 15 милиона лева санкция наложи на МЕТРО Комисията за защита на конкуренцията. Веригата магазини …